Pandemia de Covid-19 se extinde în Europa. Cifre îngrijorătoare în ultimele 24 de ore
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mai multe țări din Europa anunță creșteri îngrijorătoare ale infectărilor cu noul coronavirus. 

Cazurile Covid-19 sunt în creștere în toată Europa, iar unele zone pun în aplicare noi restricții pentru a combate al doilea val de pandemie, scrie CNN. 

Iată cum arată unele dintre cele mai recente cifre ale coronavirusului de pe continent:

- Republica Cehă a înregistrat vineri 11.105 noi cazuri de coronavirus, conform Ministerului Sănătății, marcând o creștere de 1.384 de la numărul anunțat joi. Este un nou record zilnic de noi infecții în toată țara.

- Germania a înregistrat un alt record zilnic în ceea ce privește noile infecții cu coronavirus, a informat sâmbătă Institutul Robert-Koch. Autoritățile au înregistrat 7.830 de noi infecții într-un interval de 24 de ore, o creștere de aproximativ 500 de cazuri comparativ cu ziua precedentă.

- Italia a înregistrat o creștere de 10.925 de cazuri de coronavirus de la numărul total confirmat vineri, a dezvăluit sâmbătă Agenția națională de protecție civilă, marcând un nou record.

- Marea Britanie a înregistrat alte 150 de decese prin coronavirus și 16.171 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, au arătat cifrele guvernamentale sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel