Pacient Covid de la Institutul Matei Balș, mort după ce s-a aruncat de la etaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un pacient Covid, internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş”, s-a aruncat de la fereastra unui salon. 

Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că un pacient cu COVID-19 s-a aruncat de la fereastra unui salon aflat la etajul 2.

Pacientul, în vârstă de 51 de ani, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București, unde a decedat din cauza rănilor suferite. 

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București”, informează INBIMB. 

Totodată, medicii de la „Balș” au atras atenția asupra riscului de depresie în rândul pacienților cu Covid-19.

„Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, au mai precizat medicii de la Institutul Clinic Matei Balș din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel