Șova: Trioul Băsescu-Iohannis-Blaga acționează coordonat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, susține că președintele Traian Băsescu și liderii dreptei, Klaus Iohannis și Vasile Blaga, au acționat ca "un trio coordonat" în cazul nominalizărilor de miniștri.

"Trioul Băsescu-Iohannis-Blaga acționează coordonat. La fel fac și în cazul nominalizărilor de miniștri. Din 29 iulie 2012, doar prietenilor lui Băsescu le mai pasă ce consideră acesta 'potrivit' sau 'nepotrivit'. Din păcate, prietenii lui Traian Băsescu sunt acum domnul Iohannis și domnul Blaga și toți folosesc aceleași mesaje și au acțiuni coordonate", a declarat, vineri, Dan Șova.

Purtătorul de cuvânt al PSD a adăugat că motivele pentru care șeful statului contestă nominalizările Rozaliei Biro și a lui Claudiu Manda "sunt cel puțin hilare".

"Cum poate să critice limba română a doamnei Biro tocmai Traian Băsescu, care nu a promovat cei mai buni vorbitori de limbă română? În ceea ce privește motivele invocate pentru refuzarea nominalizării lui Claudiu Manda, să ne spună domnul Băsescu ce experiență avea când a fost ales președinte? Mutatul chioșcurilor de pe trotuar nu intră în atribuțiile unui președinte, dar Traian Băsescu a ajuns președintele României. În comparație, Claudiu Manda are studii de specialitate în domeniul economic, are experiență în Comisia pentru Buget", a mai spus Dan Șova, citat de Agerpres.

Vezi și: TRAIAN BĂSESCU i-a UMILIT pe ROZALIA BIRO și CLAUDIU MANDA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel