OUG pe energie, atacate de APP, anunță Codrin Ștefănescu: Mai multe plângeri și sesizări
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 13 sep 2022, 10:52
WhatsApp
Fotografie de la Nita:Pexels
Fotografie de la Nita:Pexels
Codrin Ștefănescu anunță că a atacat Ordonanțele de Urgență ce aduc modificări la producerea și furnizarea de energie electrică, considerându-le antiromânești. 

”A.P.P., așa cum a anunțat, a atacat astăzi 13 septembrie 2022, atât O.U.G. 27/2022, cât și O.U.G. 119/ 1.09.2022 cu modificările și completările aduse la producerea și furnizarea energiei electrice și a gazelor, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 864 din 1 septembrie 2022. 

A.P.P. folosind toate pârghiile legale de atac împotriva acestor Ordonanțe antiromânești, astăzi a depus mai multe plângeri și sesizări, simultan, astfel: 

1) A.P.P. a depus Plângere Penală împotriva Ministrului Energiei, Virgil - Daniel Popescu, pentru abuz în serviciu și subminarea intereselor naționale. 

2) A.P.P. a depus sesizare oficială la Avocatul Poporului, adresată doamnei Renate Weber – avocat al poporului, cu solicitarea de a sesiza de urgență C.C.R., în temeiul Art. 15, Al.1, Lit 1, din Legea 135/1997.

3) A.P.P. a depus la Parlament mai multe amendamente și propuneri de modificare radicală asupra mai multor articole din cele două Ordonanțe, pe care le considerăm dezastruoase, atât pentru consumatorul casnic român, cât și pentru mediul antreprenorial.

Tot astăzi, domnul deputat Francisc Tobă - Vicepreședinte A.P.P. va explica de la tribuna Camerei Deputaților, toate cele de mai sus, inclusiv amendamentele și modificările pe care le dorim la aceste Ordonanțe antiromânești” anunță Codrin Ștefănescu secretar general al partidului. 

Citește și: APP atacă pe linie legile ”antiromânești”. Codrin Ștefănescu anunță că toți profesioniștii partidului vor munci la asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?