Originea noului monolit din Las Vegas, care a provocat numeroase speculații, "rămâne încă necunoscută"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Un monolit misterios care a derutat poliția din Las Vegas a fost dat jos din cauza "problemelor de mediu", dar originea sa "rămâne încă necunoscută".

Poliția a declarat că membrii unei echipe de voluntari de căutare și salvare au găsit-o în apropierea vârfului Gass din Refugiul Național Desert Wildlife din Nevada.

Nu era clar de unde venise, iar polițiștii sperau la ajutor pe rețelele sociale.

Într-o actualizare de vineri, aceștia au dezvăluit că au "ajutat" la îndepărtarea obiectului "din motive de siguranță publică și de mediu".

Obiectul oglindit are o înălțime de doi metri și jumătate și o lățime de puțin peste un metru, au adăugat ei.

"A fost făcut din tablă reflectorizantă pliată într-un triunghi și fixată cu armătură și beton", a declarat poliția.

Acesta este păstrat într-o "locație nedeclarată" în timp ce polițiștii decid cum să îl depoziteze sau să îl elimine.

Sursa Foto: Poliția Las Vegas 

"Rămâne necunoscut modul în care obiectul a ajuns aici sau cine ar putea fi responsabil"

"Rămâne necunoscut modul în care obiectul a ajuns aici sau cine ar putea fi responsabil. În acest moment nu există nicio investigație LVMPD (Las Vegas Metropolitan Police Department) cu privire la obiect sau la circumstanțele existenței sale", se regăsește într-un comunicat.

Acesta a fost îndepărtat rapid după ce a fost instalat ilegal pe un teren federal administrat de US Fish and Wildlife Service.

Monolitul urmează unei serii de cazuri în care mai multe astfel de construcții misterioase strălucitoare au apărut în întreaga lume începând cel puțin din 2020.

În luna noiembrie a aceluiași an, un monolit metalic de aproximativ 3,5 metri, similar cu cel observat în Las Vegas, a fost descoperit în adâncul deșertului din Utah.

Acesta se afla într-o zonă atât de îndepărtată încât oficialii nu au dezvăluit imediat locația sa de teamă ca oamenii să nu se rătăcească sau să rămână blocați în timp ce încercau să îl găsească, conform Sky New. 

CITEȘTE ȘI: Un nou monolit misterios găsit în deșertul din Nevada provoacă speculaţii în Statele Unite: "Vedem o mulţime de lucruri bizare, dar uitaţi-vă la asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel