Data publicării:

Ordonanța-trenuleț. Chirieac: Dl. Boloș vrea să decapiteze economia României. Dacă totul merge atât de bine și ne umplem de bani, ce rost are?

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Economie
WhatsApp
FOTO: Freepik @MD. EMRAN KAYES
FOTO: Freepik @MD. EMRAN KAYES
Bogdan Chirieac a transmis un mesaj dur legat de ordonanța-trenuleț, despre care spune că ”dă o lovitură noaptea ca hoții ”.

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat ”ordonanța-trenuleț” pe care Guvernul a modificat-o și prin care unii bugetari nu vor primi majorarea cu 5% pe 2024, deoarece nu este reglementat nivelul de salarizare, motiv pentru care salariile acestora vor rămâne la nivelul stabilit pentru decembrie 2023. De altfel, Bogdan Chirieac susține că această ordonanță are mai multe hibe, iar una dintre ele a atras deja atenția contabililor.

”În ordonanța-trenuleț se dă o lovitură noaptea ca hoții libertății economice în România, vis-a vis de numărul de micro-întreprinderi și mai este acolo un paragraf care nu a atras atenția, dar care a început să atragă atenția contabililor.

Micro-întreprinderea aia acumulează și toate cifrele de afaceri ale firmelor partenere. Ceea ce înseamnă că practic nu vor mai exista micro-întreprinderi. (...)

Aici dl Boloș vrea să decapiteze economia României, iar până acum a reușit să facă o gaură în carotidă. O să reușească...”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Ordonanța-trenuleț, inutilă

De altfel, analistul a ținut să sublinieze că nu era necesară aplicarea acestei ordonanțe-trenuleț.

”Dacă totul merge atât de bine și ne umplem de bani de la 1 ianuarie, ce rost avea să lovești în această manieră mediul economic, care a dus România pe locul 2 în Europa de Est, ca putere economică?”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Citește și: Impozitarea microîntreprinderilor din România, la nivelul UE. Nicolae Ciucă: Este asumat în PNRR!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel