Data actualizării:
Data publicării:

Oradea va găzdui primul Campionat European de înot în ape îngheţate

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Oradea va găzdui prima ediţie a Campionatelor Europene de înot în ape îngheţate, aceasta urmând să se desfăşoare în perioada 1 - 4 februarie 2024. Găzduirea evenimentului în România l-a încântat pe preşedintele Asociaţiei de înot în ape îngheţate din România, sportivul Paul Georgescu.

„Este un mare pas făcut de ţara noastră în această disciplină sportivă. Primirea organizării Campionatelor Europene reprezintă, totodată, aprecierea International Ice Swimming Association (IISA) faţă de întreaga activitate pe care a avut-o asociaţia sportivă pe care o conduc (n.r. IISA România) în dezvoltarea înotului în ape îngheţate din România”, a scris Paul Georgescu pe Facebook.

Acesta a mulţumit Primăriei Oradea şi CSM Oradea pentru susţinerea evenimentului.

„Când mă gândesc că în 2019 am ajuns la capătul lumii pentru a participa la Campionatul Mondial din Murmansk iar acum, în doar 4 ani de zile reușesc împreună cu toată comunitatea de înotatori în ape înghețate din România să-i aduc în țara noastră pe cei mai valoroși sportivi din Europa în această disciplină. Vreau să mulțumesc în special Primăriei Oradea si CSM Oradea pentru susținerea și deschiderea pe care au avut-o față de acest eveniment special.

Va așteptăm în Oradea între 1 și 4 februarie 2024 pentru a-i vedea la treabă pe cei mai buni înotatori în ape înghețate!”, a mai transmis Paul Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel