România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 14 oct, 23:24
Oprea râde de "V"-ul lui Cîţu: E doar în jos
Radu Oprea
Senatorul PSD Radu Oprea critică politicile economice ale lui Florin Cîţu.

"V-ul lui Cîțu e doar in jos! Producția industrială a scăzut cu 14,2%, la opt luni, conform datelor INS. Oricât încearcă Florin Cîțu să ne spună că începe revenirea, aceasta este realitatea dură a crizei economice.Întrebarea firească este dacă în criza economică suprapusă peste criza sanitară se puteau lua măsuri mai bune? Dacă impactul asupra oamenilor, a locurilor de muncă putea fi atenuat?

Răspunsul simplu este DA. Prin măsuri de stimulare a cererii și a ofertei și programe țintite pentru sectoarele afectate, șocul putea fi mai mic și revenirea mai rapidă", explica Radu Oprea.

 

Trimitere la Florin Cîţu

 

"Un singur exemplu: Florin Cîțu crede că programele de sprijin valoarează 6% din PIB, în timp ce Consiliul Fiscal spune că suma reală este de 2% din PIB. Mai mulți bani alocați cu eficiență și nu risipiți fără discernământ, doar pentru a satisface poftele clientelei politice, ar fi dus la rezultate mai bune pentru companii.PSD are soluții pe care le dezbate cu partenerii sociali, sindicatele și asociațiile patronale.

Noul program de guvernare cuprinde măsuri concrete care vor schimba structura economiei românești pentru a o face mai rezilientă la șocurile produse de criză. Siguranța locurilor de muncă va fi asigurată de viziunea nouă social democrată asupra economiei", transmite senatorul PSD.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro