OMV, austriecii din spatele Petrom, raportează un eveniment important. Schimbări la vârf de la 1 ianuarie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Google OMV Petrom
foto Google OMV Petrom
OMV Petrom a făcut anunțul la început de an. 

”Eveniment important de raportat: Schimbări în Consiliul de Supraveghere 

OMV Petrom S.A. anunță numirea Katjei Tautscher ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere cu efect de la 1 ianuarie 2023 și până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor, ca urmare a renunțării lui Johann Pleininger la mandatul său de membru și Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere, precum și de membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A. 

Totodată, începând de la 1 ianuarie 2023, Martijn van Koten devine Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere și membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A. 

Katja Tautscher este licențiată în drept (Magister iuris) la Universitatea din Viena, Facultatea de Drept, Viena, Austria. Este membră a Asociației Avocaților din Austria din 2001 și admisă ca avocat în Anglia și Țara Galilor din 2005. Între 1996 – 2006 a lucrat în diferite posturi în firme de avocatură prestigioase precum Clifford Chance (Düsseldorf), Allen & Overy (Londra, Marea Britanie), Wolf Theiss (Viena, Austria și Ljubljana, Slovenia). Cea mai recentă poziție a ei a fost cea de Director Juridic și Ofițer Conformitate la Borealis AG, Viena, Austria, iar din iunie 2022, Katja Tautscher a devenit SVP Consilier General al OMV Aktiengesellschaft” arată o comunicare a OMV Petrom S.A.. 

”Doamna OMV” din conducerea CE Oltenia, demisie. Afacerea în care austriecii investesc 15% și primesc 50%, plus terenurile CEO, pusă sub semnul întrebării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel