Omul cu 9 vieţi. A sărit de la 30 de metri în gol, dar a scăpat doar cu mâna ruptă. "Tot spunea că vrea să moară. Dumnezeu a avut alt plan"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Video The SUN
Captură Video The SUN
Un bărbat care a căzut de la peste 30 de metri înălţime direct pe o maşină marca BMW nu a păţit mai nimic, şocând martorii. 

"Am auzit o bubuitură mare şi la început nu am crezut că e vorba de un om", a declarat Christina Smith, unul dintre martorii la incident. Un bărbat de 31 de ani era, de fapt, cel care căzuse peste o maşină. El picase de la o înălţime de aproximativ 33 metri (100 ft), scrie The Sun

"Geamul din spate al maşinii a explodat pur şi simplu. Apoi tipul ăsta s-a ridicat, a sărit efectiv, şi a început să ţipe. Braţul lui era întors. Am fost şocată, m-am simţit de parcă eram într-un film. Iar bărbatul ne întreba pe noi ce s-a întâmplat. I-am zis că a căzut. Şi mă gândesc acum că l-a ajutat, poate, că avea o jachetă ceva mai pufoasă pe el", a mai spus femeia. 

VEZI VIDEO AICI. 

Bărbatul a fost dus la spital în stare critică, conform purtătorului de cuvânt de la Spitalul Jersey City, Kimberly Wallace-Scalcione. Martorii spun că bărbatul, care refuză să îşi decline identitatea şi să coopereze cu autorităţile, nu lucrează în clădirea din care a căzut. 

"A vrut să moară. Asta a vrut. Dar Dumnezeu a avut altceva în plan pentru el. A căzut prin plafonul maşinii, apoi s-a mişcat şi a căzut pe trotuar. Încerca să se ridice, dar oamenii nu îl lăsau, îi spuneau că nu ştie cât e de rănit. Aşa că a stat acolo până au venit poliţia şi ambulanţa, dar el tot spunea să îl lăsăm în pace, că vrea să moară.” a spus un martor. 

Poliţia a pornit o anchetă, dar nu consideră că au existat circumstanţe suspecte. 

Incident bizar în iunie. Un bărbat a aruncat canapeaua pe geam şi era să îşi omoare vecina 

Mesut D., un bărbat care locuiește în zona rezidențială Uskudar din Istanbul, a încercat să scape de vechea canapea aruncând-o pe fereastră și a fost la un pas să-și ucidă vecina. 

Bărbatul a aruncat canapeaua veche de la fereastra apartamentului de la etajul trei. Cu câteva momente înainte însă, din bloc ieșise o femeie. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum femeia a fost la un pas să fie strivită de vechea canapea a lui Mesut D. 

În timp ce obiectul de mobilier s-a făcut bucăți, vecina sa, speriată, i-a făcut semne sugestive cu mâna și în cele din urmă, s-a îndepărtat. 

Mesut D. a spus pentru site-ul de știri DHA, citat de Daily Mail, că 'am cumpărat o canapea nouă. M-am uitat și nu era nimeni în fața blocului. M-am gândit că e în regulă să arunc canapeaua veche pe geam. Vecina mea a ieșit din bloc chiar când am aruncat canapeaua. Aproape că a căzut peste ea. S-a speriat. Și eu am fost șocat când am văzut-o că iese dintr-o dată din bloc. A avut noroc. Putea să moară. Am fost aproape un criminal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel