Olimpiada de informatică în echipe „International Informatics Olympiad in Teams - 2023“, la Piatra Neamț
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ionel Arsene, președintele PSD al CJ Neamț
Ionel Arsene, președintele PSD al CJ Neamț
Județul Neamț este gazda în aceste zile a Olimpiadei de informatică în echipe „International Informatics Olympiad in Teams - 2023“, etapa națională, inforează Ionel Arsene, președintele PSD al CJ Neamț.

O onoare și o bucurie să îi avem în zona noastră, pentru câteva zile, pe cei mai buni elevi specialiști în IT, însoțiți de profesorii coordonatori!

Mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Județean și întregii echipe a acestei instituții și tuturor celor implicați în organizarea olimpiadei, pentru cinstea pe care ne-o fac, aducând în Neamț o competiție națională. De aici pot pleca ingineri de soft și programatori care vor studia peste hotare, ducând în instituții de învățământ cunoscute în lume prestigiul educației românești și având în portofoliul lor o olimpiadă la Piatra-Neamț, la o competiție națională!

Succes tuturor celor care se vor întrece în cunoștințe de informatică în frumosul nostru județ. Chiar dacă nu toți vor fi declarați câștigători, cu siguranță toți vor acumula o experiență deosebită într-un ținut de poveste, cum este al nostru.

Consiliul Județean Neamț susține performanța în educație!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel