Data actualizării:
Data publicării:

Olanda a PIERDUT controlul și a devenit FOCARUL Europei. Carantinarea „inteligentă” a eșuat

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Zuzi Janek/scop.io
Zuzi Janek/scop.io
Carantinarea „inteligentă” din Olanda a avut efecte nedorite, precum arestări la proteste și doctori de terapie intensivă deveniți pacienți.

Conform BBC, cazurile de Covid-19 raportate în 24h a explodat la peste 6.000, iar numărul depășește toate așteptările pe care le făcuse guvernul olandez. Joi seara, în jur de 80 de protestatari au fost arestați în proximitatea Parlamentului de la Haga. Au izbucnit tensiuni între cei care militează pentru drepturile civile pe care nu le vor îngrădite și ceilalți care se tem de ezitarea guvernului de a acționa prompt, iar Olanda a devenit acum printre cele mai mari focare de infecție din lume.

Până acum, regulile de restricție nu au fost modificate: barurile tot la 22:00 se închid, iar purtatul măștii este «recomandat cu tărie» în spațiile publice închise. Noi măsuri sunt așteptate abia săptămâna viitoare. În schimb, șase țări europene încă acceptă rezidenți olandezi la graniță, chiar dacă Olanda a devenit focarul principal de infecție al continentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel