Obama şi-a anunţat pe YouTube candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2012 - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
obama
obama

Preşedintele american Barak Obama şi-a anunţat luni candidatura pentru un al doilea mandat la Casa Albă, relatează Reuters şi AP.

Echipa de campanie a preşedintelui a anunţat printr-o înregistrare video postată pe site-ul de campanie şi printr-un e-mail adresat susţinătorilor că Barack Obama va candida din nou pentru funcţia de şef al statului, la alegerile din 2012, informează Agerpres. "Campania tocmai a început. Deschidem birouri, despachetăm cutii şi începem un dialog cu susţinători ca voi pentru a ne ajuta să ne modelăm drumul spre victorie. 2012 începe acum", se arată într-un scurt anunţ publicat pe site-ul www.barackobama.com.

Anunţul era aşteptat, iar oficiali de la Casa Albă au spus la sfâşitul săptămânii trecute că echipa de campanie va depune în următoarele zile documentele la Comisia Electorală Federală pentru a-şi lansa candidatura la alegerile din 2012. Barack Obama a început deja strângerea de fonduri, iar observatorii politici se aşteaptă că echipa sa de campanie să adune suma record de 1 miliard de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel