Oana Zamfir, în lacrimi la Antena 3. Ce s-a întâmplat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalista Oana Zamfir s-a abţinut cu greu să nu izbucnească în plâns vineri seară, la Antena 3. 

Totul în timp ce vorbea despre cazul colegei sale, Loredana Chimoiu, care şi-a pierdut mama din cauza COVID-19. 

"Omul pe care îl veţi asculta a fost reporterul nostru, trimisul nostru, la foarte multe tragedii. Este unul dintre cei mai curajoşi şi demni reporteri pe care îi are România. Nu în această calitate o veţi asculta, însă, pe Loredana Chimoiu în această seară. Ea nu a cerut nimic nici măcar de la noi. S-a luptat singură pentru ceva ce nu poate fi repetabil. Să îţi înmormântezi mama nu se poate a doua oară", a spus Oana Zamfir despre colega sa, momentan în care cu greu şi-a stăpânit vocea şi lacrimile. 

"Din păcate, nu a putut fi acolo!", a spus şi Adrian Ursu despre Loredana Chimoiu, care nu a putut participa la înmormântarea mamei sale. 

Ce s-a întâmplat, de fapt 

"Mulți mi-au spus că am fost "fraieră" că m-am testat din proprie inițiativă. Dacă n-o făceam puteam să merg la înmormântarea mamei. Da, puteam. Dar, în același timp, puteam să le fac rău celor din jurul meu, fără să știu.

După ce am aflat că al treilea test al mamei este pozitiv, eu, soțul, cumnatul meu, fiul meu și prietena lui am hotărât să ne testăm. Toți intrasem în contact cu mama, chiar dacă purtasem măști! Doar eu am ieșit pozitivă. Poate pentru că eu am îmbrățișat-o de câteva ori. Nu știu, așa cred, așa simt...Când am luat-o prima dată din spital cu 2 teste COVID negative am luat în casă tot felul de măsuri, am purtat, cum spuneam, măști și am încercat în puținele zile cât a mai stat cu noi, s-o protejăm cât mai mult. Nu avem habar că, de fapt, mama se infectase în săptâmâna în care fusese internată.", a scris Loredana Chimoiu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel