Oana Zamfir, în direct când a primit un sms pe care l-a citit la Antena 3. ”A picat emisia!”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Zamfir a primit, joi, un mesaj de la Mariana Rarinca, în timpul emisiunii pe care o realiza la Antena 3.

Mariana Rarinca este femeia care a stat închisă șase luni pentru că ar fi santajat-o pe preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu. S-a dovedit, într-un final, că este nevinovată.

În timpul emisiunii de joi, Oana Zamfir prezenta o știre despre judecătoarea Florica Roman care a făcut o solicitare către DNA. Mai precis, judecătoarea Florica Roman a trimis o solicitare Direcţiei Naţionale Anticorupţie prin care cere să i se comunice numele procurorilor care au funcţionat în cadrul Serviciului de combatere a corupţiei din justiţie, anterior înfiinţării secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor. Judecătoarea a intrat în direct, la Antena 3, pentru a detalia subiectul. Apoi, Oana Zamfir a primit un mesaj de la Mariana Rarinca.

”Primesc un mesaj de la doamna Rarinca. Mi-a transmis că ne-a picat emisia. Noi suntem aici, funcționăm. O fi o coincidență că în unele localități nu ne mai și vedem și nu ne mai auzim”, a zis Oana Zamfir la Antena 3, în emisiunea pe care o realizează.

VEZI ȘI: Secţie anchetare magistraţi. Judecătoarea Florica Roman, solicitare către DNA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel