Oana Zamfir: Cioloș nu s-a lăsat filmat. De ce fentează marea campanie a Guvernului
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
„De ce fentează Cioloș marea campanie a Guvernului” privind vaccinarea, întreabă Oana Zamfir. 

„DE CE FENTEAZĂ CIOLOȘ MAREA CAMPANIE A GUVERNULUI? Ce înseamnă vaccinul pentru tine? Domnul Cioloș nu s-a lăsat filmat. Dacă nu e de acord cu vaccinarea, n-are curaj să-și asume public? Doamna Valerie a recunoscut că nu s-au vaccinat!”, a scris Oana Zamfir, miercuri, 16 iunie, pe contul de Facebook. 

VEZI ȘI: Val Vâlcu îl provoacă pe Dacian Cioloş să spună ce conţine vaccinul

Declarațiile lui Cioloș din februarie

Copreședintele Alianței USR PLUS, Dacian Cioloș, a vorbit, la un moment dat, despre legea vaccinării. Acesta a declarat că nu susține vaccinarea obligatorie și că „niciun tratament medical” nu poate fi impus.

„Din punctul meu de vedere niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu, la fel cum niciun tratament medical. Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci. E dreptul tău asupra corpului tău”, declarase, la Digi 24, Dacian Cioloș. Întrebat, pe 18 februarie, dacă s-a vaccinat anti-COVID-19, Dacian Cioloș a spus că nu i-a venit încă „rândul”.

Valerie Cioloş, revoltată după ce a fost băgat în carantină pentru că nu era vaccinată 

 

„Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

*Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

*Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scria Valerie Cioloș pe 19 mai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel