Oana Lis și-a băgat verigheta la amanet: Ca o femeie "pe interes" ce sunt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Lis
Sursa foto: Facebook Oana Lis
Oana Lis a fost nevoită să-și bage verigheta la amanet. 

"Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie "pe interes" ce sunt, cum vorbea lumea…" este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

De curând, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat. Nu a trecut mult timp că a ajuns din nou pe patul de spital după ce s-a infectat cu o bacterie, dar a stat doar o zi şi a fost externat.

"Nu mă ajută nimeni cu Viorel. Mă descurc singură".

Oana Lis a făcut mărtusiri emoționante, recent, despre relația pe care o are cu Viorel Lis, deși starea acestuia de sănătate nu este una tocmai bună.

"De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu cu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie,  pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a povestit Oana, în exclusivitate pentru Click!

"Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume!"

 

"Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat Oana Lis.

La începutul acestui an, Viorel Lis a suferit un infarct. Oana a vorbit atunci prin spaima prin care a trecut.

"M-am speriat foarte tare cu Viorel, din fericire am acționat la timp, salvarea a venit repede și a ajuns pe mâini bune la Spitalul Floreasca! Până am pregătit eu actele lui, pastilele, până m-am îmbrăcat să merg și eu cu mașina, deja îl băgaseră de urgență în sală și îi puseseră stentul la inimă, care se face în cazul angiografiei probabil, analizei aceea specifice care intră pe vene și vede cât de afectată este zona. Acum este la terapie intensivă, nu sunt cu el, că așa sunt normele, nu ai voie să intri momentan. Cauza bolii, de fapt, este diabetul. Diabetul este o boală foarte perversă care te mănâncă pe interior, macină toate organele, toate sistemele. Într-adevăr, cu toate bolile lui, și la vârsta pe care o are, este un risc”, povesta Oana Lis, atunci, pentru ciao.ro.

"M-am dus la biserică să mă rog"

"Cum mă simt eu? Am încercat să fiu tare, să mă orientez pe soluții, pentru că m-am dus la biserică să mă rog, să fie bine, să vină acasă. Mi-e dor de el, mi-e dor să vorbesc cu el. Și toate locurile prin care am trecut azi prin București îmi aduc aminte de el. Sper să fie bine și de data asta. Nu e vorba de ghinion, e vorba că are o boală. Și, na, inclusiv și cu piciorul, cu arsură la picior, era spre vindecare, dar după multe tratamente și așa”, a mai spus Oana Lis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel