Oamenii străzii, cazați într-un club de noapte pe perioada pandemiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Om al strazii
Om al strazii
Zeci de oameni ai străzii sunt cazați într-un club de noapte pe perioada pandemiei de coronavirus. Iată decizia luată de un antreprenor. 

După ce și cluburile au fost închise, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, un patron al unui club de noapte din Brașov a decis să transforme incinta în adăpost pentru oamenii străzii, scrie Radio România Actualități Brașov. 

Astfel, câteva zeci de nevoiași primesc acum o masă caldă, un așternut curat și puțină alinare sufletească. Antreprenorul nu a cerut nimic în schimb pentru acest efort și spune că va face chiar și câteva modificări în club pentru amenajarea de dușuri. 

”Singurii care și-au pus spațiul la dispoziție, din proprie inițiativă și fără nici o condiție, sunt cei de la 4Rooms. Noi am salutat inițiativa și, deși nu ne-au cerut nimic, din partea administrației locale am ajutat cu lenjerie, am pus un supraveghetor și acolo îi ducem pe cei adunați de pe străzi, fără adăpost. Tot reprezentanții clubului suportă și cheltuielile cu mâncarea celor cazați la ei, totul doar pentru a ajuta cu ceva comunitatea", a precizat primarul George Scripcaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel