O veterană de război câştigă un concurs de frumuseţe la vârsta de 100 de ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Felma-Schrimshire_1958201c
Felma-Schrimshire_1958201c

O veterană de război din cel Al Doilea Război Mondial a câştigat un concurs de frumuseţe într-un azil de bătrâni din Alabama, relatează site-ul Felma Schrimshire, care a concurat sub numele de scenă Ms. Andalusia Manor, a fost încoronată Miss Alabama Nursing Home săptămâna aceasta, devansând alte nouă finaliste.

“A fost minunat”, a declarat doama Schimshire. „Toată lumea a fost aşa drăguţă, dulce şi afectuoasă. E grozav. Nu ştiu ce altceva aş putea spune”.

Conform Postului Naţional de Radio, câştigătoarea a fost asistenta unui chirug, în timpul războiului.

“M-am înrolat eu însămi”, a spus văduva, al cărei soţ avea vederea prea slabă pentru a se înrola la vremea aceea. „Nu multe femei mergeau în armată atunci, aşa că, spre uşurarea soţului, am plecat după un an”.

După moartea soţului ei, s-a mutat în Alabama. Acum trăieşte cu sora ei la Andalusia Manor, unde îşi petrece timpul cercetând Biblia.

John Matson, de la azilul de bătrâni din Alabama, susţine că prietenia si căldura pe care le emana i-au adus titlul: „A salutat publicul, avea o prezenţă vie pe scenă, iar asta cred că a  câştigat atât aprecierea juriului, cât şi pe aceea a publicului”, a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel