O tânără a murit după 30 de ore de muncă. Ce a scris pe Twitter
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mita-Dira
Mita-Dira

O tânără din Indonezia a murit după ce a muncit 30 de ore.

Mita Duran, o tânără de 24 de ani, care era copywriter, a murit după ce a muncit 30 de ore. Cu puțin timp înainte tânăra a postat pe Twitter numărul mare de ore lucrate fără oprire, scrie Bussines Insider.

Mita obișnuia să stea trează cu ajutorul băuturii Kratingdaeng, o băutură energizantă, în timp ce lucra până târziu în noapte pentru agenția de publicitate Young & Rubicam Indonezia, deținută de compania multinațională de publicitate și relații publice WPP.

Fluxul ei pe Twitter arată că posta deseori despre munca ei supraîncărcată. “N-am mai dormit de sâmbătă și mai am 30 de sloganuri de scris și un avion de prins mâine după-amiază”, scria pe 8 iulie. “Cel mai dulce somn pe care l-am avut de mult timp. Păcat că trebuie să mă trezesc cu o oră mai devreme. N-am auzit trei apeluri și trei alarme”, scria pe 14 noiembrie. “30 de ore de muncă și continuu”, a scris tânăra înainte de a muri.

Tatăl femeii a postat pe o rețea de socializare că fiica lui este în comă din cauză că a muncit peste limită. Prietenii Mitei fac apel ca povestea fetei să fie un semnal de alarmă pentru ca tinerii angajați să-și cunoască limitele. Compania petru care lucra s-a închis pentru ziua înmormântării Mitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel