O tânără cu cetățenie americană a fost sechestrată în Voluntari. Ambasada SUA a alertat poliția
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O tânără cu cetățenie americană a fost sechestrată, în Voluntari, într-un imobil deținut de doi cetățeni britanici.

O femeie de origine americană, Emma Aida Gabbey, a fost sechestrată în casa din Pipera care aparține fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici.

Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și un personaj celebru pe internet, urmărit pe Instagram de 317.000 de persoane, iar pe TikTok de peste 60.000 de persoane pentru fotografiile și clipurile în care își etalează mașinile foarte scumpe.

Potrivit surselor Antena 3, femeia de cetățenie americană ar fi fost racolată pentru exploatare sexuală. Frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila lor în care au amenajat un studio de videochat.

În urma perchezițiilor, polițiștii Ilfoveni au descoperit în locuință două victime, una dintre ele fiind femeia de cetățenie americană.

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechestrată.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel