Urmărește emisiunea live
O soluţie românească de creştere a productivităţii e-mailului a fost listată în UiPath Marketplace
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: UiPath
Foto: UiPath
Soluţia românească de creştere a productivităţii e-mailului, printr-un timp redus de răspuns - EmailTree AI - este disponibilă în UiPath Marketplace, a anunţat compania dezvoltatoare într-un comunicat de presă.

UiPath Marketplace este o bibliotecă web de conţinut preconstruit de tip Robotic Process Automation (RPA), dezvoltată de UiPath, companie lider în domeniul automatizării întreprinderilor. Tehnologia a fost listată în UiPath Marketplace în luna martie a acestui an.

Potrivit sursei citate, EmailTree AI este o soluţie end-to-end dezvoltată în anul 2019 care creşte productivitatea e-mailului, automatizează compoziţia de texte şi generează acţiuni automate în bazele de date. Noua soluţie foloseşte tehnologii NLP (Natural Language Processing), NLU (Natural Language Understanding), AI (Artificial Intelligence), ML (Machine Learning) şi RPA (Robotic Process Automation).

'Soluţia este utilizată mai ales de platforme de comerţ electronic, furnizori de servicii de relaţii cu clienţii sau echipe de suport. Algoritmul parcurge e-mailurile (sau orice fel de solicitări sub formă de text), procesează informaţiile pentru a înţelege diferitele situaţii şi probleme semnalate şi pregăteşte sugestii optime si rapide de răspuns.

Solicitările şi corespondenţa sunt clasificate în funcţie de tipurile de sarcini. Sugestiile de feedback sunt propuse automat, iar diferitele echipe (de relaţii cu clienţii şi de suport) le aleg pe cele potrivite.

Fiecare acţiune şi răspuns dat clienţilor reprezintă o resursă prin care soluţia se perfecţionează folosind procesele de învăţare automată supravegheată şi nesupravegheată. În general, toate tipurile de cereri de tip text pot fi tratate astfel încât aceleaşi automatizări se pot aplica indiferent de sursa acestora (SMS, Facebook, Whatsapp).

Extensia pentru Chrome, disponibilă în Chrome Market Place de aproximativ două luni, permite astfel gestionarea de cereri de tip text indiferent de sursa lor, atât timp cât ele provin dintr-o pagină Chrome (Linkedin, Airbnb, Whastapp, Facebook)', explică reprezentanţii companiei româneşti.

UiPath Marketplace a fost lansat în anul 2018 ca răspuns la nevoia comunităţii UiPath de a crea un spaţiu de cunoaştere printr-un schimb deschis de componente RPA reutilizabile.

Biblioteca include activităţi personalizate, conectori, modele de Machine Learning (ML), oferind soluţii concepute pentru a rezolva provocările de business din mai multe domenii. Ideea EmailTree AI s-a născut în anul 2015, iar dezvoltarea concretă a demarat doi ani mai târziu.

Compania dezvoltatoare a fost fondată în anul 2019, iar în prezent are birouri în Luxemburg, Sibiu, Timişoara şi Paris. În prezent, în portofoliul de clienţi ai companiei se află Orange Luxembourg, EDF şi Webhelp. EmailTree AI poate fi folosită într-o multitudine de limbi (cele bazate pe aflabetul latin) printre care română, engleză şi germană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel