O româncă a fost ucisă de un bărbat italian în Palermo
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 24 noi 2019, 16:45
WhatsApp
Crimă
Crimă
O femeie de origine română a fost ucisă de un bărbat italian în Palermo.

O femeie de origine română, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă vineri de un bărbat italian, Antonino Borgia, în vârstă de 51 de ani, cu care avea o relaţie, informează site-ul rotalianul.com, precizează Mediafax. 

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România şi a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo.

Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, are o firmă de construcţii şi este căsătorit.

Cei doi începuseră o relaţie în urmă cu un an. Gestul criminal a intervenit după ce femeia i-a spus că este însărcinată şi copilul este al lui. Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii.

Antonino Borgia a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuţit.

După ce a ucis-o a ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit după câteva ore de carabinieri, care au fost alertaţi de doi martori privind violenţele bărbatului.

Bărbatul a fost arestat şi şi-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat evenimentele şi de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

Autopsia va trebui să clarifice dacă femeia era însărcinată, potrivit quotidiano.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?