O parodie după "Les Miserables", concurent de temut pentru Gangnam Style
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
les militaribles
les militaribles

O parodie după filmul realizat în 2012, Les Miserables, riscă să devină un concurent de temut pentru renumita melodie Gangnam Style interpretată de rapperul sud-coreean Spy, ea reușind în scurt timp să adune pe Youtube aproape trei milioane și jumătate de vizualizări.

Soldații sud-coreeni au realizat o parodie, intitulată Les Militaribles, după musicalul de succes realizat în 2012, Les Miserables. Înregistrarea a devenit rapid hit pe internet de când a fost postat pe YouTube, în urmă cu o săptămână.

În videoclipul de 13 minute, 80 de recruți sud-coreeni, care au visat să își apere patria, ajung să îndepărteze zăpada cu lopețile. Filmul -parodie prezintă o poveste despre dragoste și viața grea a unui grup de soldați din aviație.

Pe muzica scrisă de Claude-Michel Schonberg pentru musicalul Les Miserables, recruții cântă: "Sapă, sapă adânc, ridicați lopețile sus". "Nu există sfârșit pentru zăpada asta blestemată. Sapă adânc, mai ai doi ai de servit", scrie Income.ro.

În parodia sud-coreeană, nefericitului soldat Jean Valjean, sau "Aviatorul 24601", nu poate să petreacă decât 10 minute cu iubita sa Cosette care se afla în vizită, pentru că trebuie să îndepărteze zăpada, mai marele în grad fiind de neclintit când este vorba despre îndatoriri. Cosette îl părăsește, dar recrutul este consolat de colegii săi, care îi spun că aceasta este soarta oricărui soldat.

Realizat cu un buget de doar 900 de dolari, videoclipul parodiei sud-coreene Les Militaribles a adunat, de când a fost postat pe Youtube, peste 3.400.000 de vizualizări și peste 26.000 de like-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel