O mai știi pe "Betty cea urâtă"? Uite cum arată acum actrița, după mai bine de 20 de ani de la lansarea serialului
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Telemundo
captură video Telemundo
"Betty cea urâtă" nu a fost niciodată urâtă. Dimpotrivă! Actrița care a jucat rolul memorabil al secretarei "ciudate" arată superb în cele mai recente fotografii de pe rețelele sociale.

O mai ții minte pe "Betty cea urâtă"? Ana Maria Orozco, actrița care a interpretat-o pe simpatica tocilară care, deși nu fusese înzestrată cu trăsături fizice deosebite, a reușit să îl cucerească pe șeful ei, are în prezent 50 de ani și nu mai arată deloc așa cum o știai.

Telenovela "Betty cea urâtă" este recunoscută drept una dintre cele mai de succes producții din toate timpurile, fiind difuzată între anii 1999 și 2001. Popularitatea sa a fost atât de mare încât a generat mai mult de zece versiuni realizate în alte țări.  Printre cele mai notabile adaptări se numără comedia-dramă americană "Ugly Betty", lansată în 2006, și serialul mexican "La fea más bella" ("Cea mai frumoasă urâțică"), de asemenea din 2006. Ambele se bazează pe scenariul original al telenovelei columbiene și au reușit să-și câștige propriul lor public devotat, ceea ce demonstrează durabilitatea și universalitatea poveștii.

În 2009, telenovela a obținut ratinguri impresionante, atrăgând peste un milion de telespectatori, dintre care jumătate erau adulți cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Episodul pilot a înregistrat o creștere semnificativă a audienței, dublându-se în unele cazuri și aproape triplându-și audiența anterioară în toate categoriile demografice cheie.

Așa arată actrița Ana Maria Orozco acum:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel