O femeie și-a speriat groaznic pisicile din casă după ce și-a pus o mască de felină / Farsă VIRALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
O femeie și-a speriat groaznic pisicile din casă după ce și-a pus o mască de felină / Farsă VIRALĂ Captură Video Daily Mail
O femeie și-a speriat groaznic pisicile din casă după ce și-a pus o mască de felină / Farsă VIRALĂ Captură Video Daily Mail
Două pisici au tras o sperietură incredibilă după ce stăpânii lor s-au gândit să le facă o farsă. Momentul a fost filmat și pus pe rețelele de socializare.

Clipul a devenit viral, stârnind amuzamentul internauților din toate colțurile lumii. Acțiunea s-a petrecut în Ponca City, Oklahoma, SUA. În imagini se poate vedea cum o persoană se îmbracă într-un costum negru și își pune pe față o mască care are chipul unei pisici.

O altă persoană care filmează cheamă felinele la masă. La un moment dat, acestea se sperie de persoana 'îmbrăcată' în felină. Cei doi tineri se amuză copios.

'Am decis să le facem o farsă pisicilor noastre. Le-am ademenit cu mâncare, însă ele au fugit de teamă. Nu vă faceți griji, sunt bine acum', a spus stăpânul felinelor, scrie Daily Mail.

VIDEO

Alte clipuri VIRALE. Lecție pentru oameni. Prietenia deosebită dintre un cățelul Jack și calul Toro

Un cățel și un mânz au legat o prietenie neobișnuită care a devenit virală pe rețelele de socializare. Este vorba despre Jack și Toro, care se înțeleg foarte bine și au legat o prietenie care ar trebui să fie un exemplu pentru oameni.

Un leneș și un Beagle, apropiere uimitoare

Un leneș de la un centru de îngrijiri din Venezuela s-a împrietenit cu un câine Beagle. Imaginile înduioșătoare au devenit virale pe internet.

Câinele este blând cu leneșul, care pare că îl mângâie pe noul său prieten. Internauții au fost uimiți de apropierea dintre cele două animale atât de diferite.

Un cățel și o pisică îți arată că există prietenie printre animale 

Lumea animalelor ne arată că prietenia nu este doar printre oameni. Bo este un Beagle în vârstă de cinci luni care a intrat în viața lui Jasper, o pisică neagră. Deși nu este singura pisică care locuiește în aceeași casă cu patrupedul, doar între cei doi s-a legat ceva special.

Clipul de mai jos îl arată pe Bo sărind pe canapea pentru a urmări păsările pe fereastră, dar nu înainte de a-și îmbrățișa afectuos prietenul său necuvântător.

Apoi, cei doi continuă să stea împreună, uitându-se pe fereastră și urmărind păsările, petrecând timpul așa cum ar trebui să o facă doi prieteni buni.

VIDEO

Un câine Golden Retriever și un pisoi, prieteni virali pe Tik Tok. Lecție pentru oameni

Este bine cunoscută relația antagonică dintre pisici și câini, dar iată câ pot deveni cei mai buni prieteni.

Este și exemplul dat de un câine din rasa Golden Retriever care s-a împrietenit cu un pui de pisică. Videoclipul a devenit viral pe TikTok. În videoclipul postat pe rețeaua de socializare, jucăușul Golden Retriever, în vârstă de 2 ani, pe nume Lucy, își 'investighează' noul prieten pisoi.

Filmarea începe cu Lucy înconjurând cu grijă pisica. Se apropie încet de o adulmecare, urmată de o atingere ușoară pe noul companion. De asemenea, în numeroase alte filmări cei doi arată că se înțeleg de minune. VEZI VIDEO AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel