Urmărește emisiunea live
O femeie și-a lipit pleoapele după ce a încurcat picăturile pentru ochi cu sticla cu lipici. Ce a urmat / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
O femeie din California a fost dusă de urgență la spital cu un ochi lipit, după ce a încurcat picăturile pentru ochi cu un recipient în care se afla lipici pentru unghii.  

Jennifer Eversole a început să plângă când și-a dat seama ce a făcut.

„Ei bine, am făcut-o și pe asta. Am câștigat premiul pentru cea mai idioată persoană”, a spus ea într-un videoclip postat pe TikTok făcut în spital, potrivit Daily Star.

Femeia, mamă a șase copii, apare în filmare ținând o pungă cu gheață la pleoapa lipită.

„Picăturile mele de ochi stau chiar lângă superglue și sunt sticle de aceeași dimensiune. Nu am fost atentă, m-a distras fiica mea, iar acum am ochiul lipit”, a spus ea.

Când a ajuns la spital, femeia le-a arătat medicilor pleoapa lipită, în timp ce se străduia să deschidă ochiul.

„Nu pot să deschid celălalt ochi pentru că mă zgârie și mă mănâncă. Acum stau aici și plâng, mă simt atât de prost”, a spus ea.

Jennifer chiar a întrebat-o pe asistentă dacă a mai tratat persoane cu incidente similare, însă răspunsul a fost pur și simplu: „Nu”.

Medicii i-au dat niște picături care să îi amorțească zona și au reușit să-i deschidă ochiul, apoi femeia a avut nevoie de câteva zile de recuperare.

Ea spune că a simțit o „arsură intensă” imediat după ce lipiciul i-a intrat în ochi. Acum regretă că nu a verificat eticheta sticlei înainte de a o folosi.

„M-am gândit „de ce nu ieșea picătura?” și a trebuit să strâng sticla. M-aș fi putut salva dacă m-aș fi uitat la etichetă”, a spus ea.

@mamaeversole This is one for the books for sure #fyp #foryou #eyesgluedshut ♬ original sound - Jennifer Eversole

VEZI ȘI: O fată a luat cardul mamei sale și a cheltuit 64.000 de dolari pe jocuri video. Femeia a rămas șocată când a văzut cu cât a rămas în cont

O adolescentă a furat cardul mamei sale și a cheltuit 64.000 de dolari pe jocuri video.

O fată de 13 ani din China, dependentă de jocurile online, a cheltuit 449.500 de yuani (64.000 de dolari) în patru luni de pe cardul mamei sale, pentru jocuri video, scrie scmp.com.

Adolescenta din provincia Henan, aflată centrul Chinei, a furat de la mama sa cardul bancar, după ce a devenit dependentă de aplicațiile de jocuri de pe smartphone-ul ei. Mama fetei, pe nume Wang, a descoperit furtul doar atunci când o profesoară i-a spus că se teme că fata este dependentă de jocurile online, după ce observase că aceasta a petrecut mult timp pe telefonul ei la școală.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/o-fata-a-luat-cardul-mamei-sale-si-a-cheltuit-64-000-de-dolari-pe-jocuri-video-femeia-a-ramas-socata-cand-a-vazut-cu-cat-a-ramas-in-cont_918888.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel