O fată și-a atacat colegii de clasă cu un cuțit. Doi elevi au fost răniți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Incidente incredibile într-o școală primară din Cehia, unde o elevă și-a atacat colegii de clasă cu un cuțit.

Momente de teamă și panică într-o școală primară din Domazlice, Republica Cehă, unde o elevă și-a atacat colegii cu un cuțit. Doi elevi au fost răniți, după ce au fost atacați marți, în a doua zi de la începerea anului școlar, a anunțat poliția, relatează AFP, scrie Agerpres.

”O elevă și-a atacat colegii cu un cuțit. Doi copii au fost răniți, iar părinții lor au fost anunțați”, a afirmat poliția pe rețeaua socială X, precizând că fata a fost oprită ”în câteva minute”.

Citește și: Un autobuz școlar a intrat într-un grup de oameni. 11 persoane, decedate în China

Viețile celor doi copii răniți ”nu sunt în pericol” și ei ”primesc îngrijiri medicale, la fel și un treilea copil, aflat în stare de șoc” după atac, a precizat poliția.

Incidentul a avut loc la o școală din orașul Domazlice, situat în apropiere de granița cu Germania.

Potrivit presei locale, nu se știe ce a determinat-o pe elevă să acționeze violent, însă aceasta își atacă în mod repetat colegii din cauza rezultatelor slabe.

Deoarece atacatoarea este minoră, poliția o poate reține doar pentru 24 de ore și poate informa serviciile sociale.

În cazul în care amenință să reprezinte un pericol pentru alte persoane, instanța poate, ca măsură temporară, să o condamne la detenție într-o instituție corecțională, relatează presa cehă.

În unitatea școlară funcționează clase din învățământul primar și gimnazial, iar după incident cursurile au fost suspendate pentru elevii cu vârste între 12 și 15 ani, care se pot întoarce singuri acasă, în timp ce copiii cu vârste mai mici au rămas în clase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel