Echipa de la Timişoara a emisiunii Ca la mama acasă difuzată la TVR 3 a fost triplu premiată la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber „Cupa Banatului în Gastronomie”, desfăşurat la Timişoara, la finalul săptămânii trecute (2-3 iulie 2011).
Gazda acestei ediţii a competiţiei a fost celebrul bucătar Antonio Passarelli, cunoscut publicului TVR ca simpaticul ajutor al lui Dan Bittman la Dănutz SRL.
Veronica Mihoc şi Uica Mihai au gătit ciorbă de bolovan, pită bogată în ţest, cartofi copţi umpluţi cu smântână şi mărar, ardei umpluţi cu urdă şi ciuperci. Elementul inedit al demonstraţiei gastronomice oferite de echipa Ca la mama acasă l-a reprezentat aşa-numita „Ciorbă de Solidaritate”, la care toţi participanţii au fost invitaţi să contribuie cu ingredientele pe care le consideră necesare pentru o astfel de mâncare.
Echipa Ca la mama acasă a obţinut trei premii: premiul de creaţie „Radu Anton Roman”, premiul al II-lea acordat de Federaţia Somelierilor din România şi Premiul Gastro-Cultural. La această ediţie a campionatului au participat echipe din România, Israel, Albania, Republica Moldova, Palestina, Iordania, Siria, Franţa şi Irlanda.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”