O echipă de la TVR, premiată la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
echipa Ca la mama acasa TVR Timisoara
echipa Ca la mama acasa TVR Timisoara

Echipa de la Timişoara a emisiunii Ca la mama acasă difuzată la TVR 3 a fost triplu premiată la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber „Cupa Banatului în Gastronomie”, desfăşurat la Timişoara, la finalul săptămânii trecute (2-3 iulie 2011).

Gazda acestei ediţii a competiţiei a fost celebrul bucătar Antonio Passarelli, cunoscut publicului TVR ca simpaticul ajutor al lui Dan Bittman la Dănutz SRL.

Veronica Mihoc şi Uica Mihai au gătit ciorbă de bolovan, pită bogată în ţest, cartofi copţi umpluţi cu smântână şi mărar, ardei umpluţi cu urdă şi ciuperci. Elementul inedit al demonstraţiei gastronomice oferite de echipa Ca la mama acasă l-a reprezentat aşa-numita „Ciorbă de Solidaritate”, la care toţi participanţii au fost invitaţi să contribuie cu ingredientele pe care le consideră necesare pentru o astfel de mâncare.

Echipa Ca la mama acasă a obţinut trei premii: premiul de creaţie „Radu Anton Roman”, premiul al II-lea acordat de Federaţia Somelierilor din România şi Premiul Gastro-Cultural. La această ediţie a campionatului au participat echipe din România, Israel, Albania, Republica Moldova, Palestina, Iordania, Siria, Franţa şi Irlanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel