VIDEO - Nuntă cu fast în Dolj. Primarul a ajuns cu elicopterul la petrecere. „Fu mișto!"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Primarul unei localități din Dolj a ajuns la o nuntă cu elicopterul.

Nuntă extravagantă într-o localitatea Caraula din judeţul Dolj. Nașul mirilor, adică chiar primarul comunei, a ajuns la petrecere cu elicopterul, transmite Realitatea Plus.

Edilul s-a urcat în aparatul de zbor din fața primăriei, iar călătoria a durat doar câteva minute. A fost suficient însă, ca oamenii să se adune grămadă, ca să nu piardă evenimentul.  De la mic la mare, toți au venit să vadă nunta anului. Elicopterul a aterizat pe un teren situat peste drum de Primărie.

„Mult-așteptatul și promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, așa cum am promis”, a anunțat, printr-un live pe Facebook primarul Titel Păun.

Primarul: Fu mișto! A fost ambiția lu’ finu’

Primarul a povestit că ideea a fost a mirilor şi că nu i-a putut refuza, pentru că le-ar fi stricat bucuria.

”Să nu pici, domn primar d’acolo dă sus”, i-a strigat o săteancă, mai în glumă, mai în serios.

”Ăsta să fie norocul meu, Mițo!”, a glumit naş-primarul Păun. 

„Barem dacă oi pica, să pic dă-mă dreacu”, şi-a făcut edilul curaj, în costum de gală şi papion.

Despre experienţa zborului deasupra comunei, Title Păun a declarat: „Fu mișto!  A fost ambiția lu’ finu’ ”. Un elicopter poate fi închiriat pentru aproximativ 1.000 de euro, ora de zbor.

Scandal în Bihor. Soțul unei primărițe, acuzat că a bătut un fost procuror

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Bihor, a ajuns plin de sânge şi cu răni grave la spital, după ce a fost bătut într-un magazin, transmite Realitatea Plus. Acesta ar fi un fost procuror.

Martorii prezenţi la întregul scandal îi aduc acuzații grave soţului primăriţei din localitatea Brusturi.  Potrivit acestora, victima ar fi susţinut-o pe primăriţă în campania electorală, în schimbul promisiunii că aceasta îl va angaja la primărie. Promisiunea nu ar fi fost onorată, iar de atunci bărbatul s-a întors împotriva edilului. Între cei doi ar fi început un conflict. În cele din urmă fostul procuror ar fi fost bătut de soțul edilului. Acesta a ajuns la spital cu mai multe răni pe corp şi cu capul spart. Până în prezent nu a fost depusă plângere penală în cauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel