Număr record de controale efectuate într-o zi de ITM Bucureşti
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: pixabay.com
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: pixabay.com
Peste 170 de angajatori au fost verificați de către ITM București într-o singură zi. Pentru toți s-au dispus măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS -CoV-2 (COVID 19).

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a întreprins o acţiune de control într -un centru comercial din Bucureşti, condusa de inspectorul şef Constantin Bujor. La aceasta acţiune au participat şi reprezentanţi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publica a Municipiului Bucureşti.

Ce au verificat inspectorii



”Obiectivele acţiunii au fost modul de respectarea a prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS -CoV-2 (COVID 19) şi a legislaţiei conexe; identificarea şi combaterea muncii nedeclarate; verificarea modului de respectare a dispoziţiilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în munca”, se arată într-un comunicat de presă. 

Acţiunea s-a desfăşurat cu un total de 60 de inspectori de muncă dotaţi cu echipamente de protecţie şi cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 (COVID 19).

Au fost verificaţi un număr de 174 de angajatori și pentru toți s-au dispus măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu SARS -CoV-2 (COVID 19).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel