Nu vă imaginați ce-am pățit cu măsurarea temperaturii... E de noaptea minții!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Termoscanare. Foto: freepik.com
Termoscanare. Foto: freepik.com
Nu vă imaginați ce-am pățit cu măsurarea temperaturii...

Măsurarea temperaturii oamenilor la intrarea în spații închise, magazine sau instituţii, dar la Grădina Botanică?!   

Această acțiune la intrarea în magazine, instituţii şi alte spaţii închise a ajuns la un nou episod. Este vorba despre măsurarea temperaturii la intrarea într-un spațiu deschis, respectiv Grădina Botanică. Da, ați auzit bine! La intrarea în Grădina Botanică din Cluj am fost abordat de portar cu rugămintea de a-mi lua temperatura pentru a intra dintr-un spațiu deschis, trotuar, pe poarta către alt spațiu deschis, respectiv Grădina Botanică. După ce am dat bună ziua, paznicul m-a rugat frumos, cu o mare jenă de penibilitatea situației, de a-mi lua temperatura la mână. După acest moment, am intrat oficial în grădină și m-am bucurat de o oază de liniște. 

Amintim faptul că Ministerul Sănătății a făcut precizări că, pe perioada stării de alertă, la intrarea într-un spațiu închis, fie din cadrul unei instituții publice, complex comercial, unitate de prestare a serviciilor etc, se va măsura temperatura corporală atât personalului propriu, cât și celorlaltor categorii de persoane: vizitatori, clienți, consumatori.

Prin urmare, în cazul expus în acest articol, este vorba despre spații deschise, respectiv Grădina Botanică! Ce mai urma? Să port mască de protecție în timp ce mă plimbam, nu erau vizitatori, pe aleile grădinii și admirând copacii sau mirosind trandafirii?! Unele măsuri sunt aplicate fără nicio logică...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel