”Nu există nicio protecție politică”. Firea intervine peste Dumitrescu, în direct, în scandalul azilelor groazei din Voluntari: Asta ați sugerat!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Scandalul azilelor groazei din Voluntari nu ar implica-o pe Gabriela Firea decât în măsura în care ar avea ca scop să o scoată dintr-o viitoare cursă electorală, afirmă fostul ministru. 

Gabriela Firea, fost ministru al Familiei, afirmă că azilul din Voluntari nu era protejat de nimeni, fiind doar speculații în acest sens. ”De cine era protejat politic acest azil? Răspunsul este că sunt pure speculații. Nu exista nicio protecție politică și dacă există această protecție politică, ar fi apărut informații în referatul anchetatorilor. Nu a existat. Cei care au protejat să răspundă în fața legii și să plătească conform greșelilor” a afirmat social-democrata. 

”Avem dreptul să ne întrebăm dacă acele controale care au constatat că totul e în regulă au făcut-o tocmai pentru că exista o oarecare protecție din partea cuiva acolo” a intervenit jurnalistul Răzvan Dumitrescu. 

”Asta trebuie să releve ancheta” a răspuns Gabriela Firea. Întrebată cât crede că va dura ancheta, aceasta a răspuns ușor tăios: ”Înțeleg ce doriți să mă întrebați și anume dacă am avut vreo influență directă sau indirectă asupra dlui. Budăi, astfel încât Ministerul Muncii să ridice licența sau să o întrerupă”. 

”Nu, altceva am vrut să vă întreb” a precizat Răzvan Dumitrescu. ”Păi asta ați sugerat” a continuat Gabriela Firea. ”Asta a sugerat articolul probabil, eu v-am întrebat dacă este o speculație sau o informație” i-a precizat realizatorul Antena 3. ”Nu am avut nicio discuție. Finalul articolului este categoric o speculație, pentru că nu exista protecție politică” a mai spus fostul ministru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel