Cum o vede George Ivașcu, "Pelicanul" din serialul Clanul, pe Theo Rose
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul
Actorul George Ivașcu a  vorbit despre modul în care Theo Rose, alături de care joacă în serialul Clanul, a evoluat în zona de actorie.

”E artistă. Are un simț artistic, are o sensibilitate anumită, are o rigoare dată de profesie, pentru că muzica înseamnă foarte multă rigoare - să respecți notele, să respecți partitura. Până la urmă, denotă o poziție și o condiție profesionistă obligatorie. Iar Theo, după cum vedeți personajul ei, Vera, se dezvoltă foarte frumos. Dintr-o fată senină, fără griji, ajunge chiar unul din personajele destul de dure. Deci e foarte frumoasă evoluția, ceea ce înseamnă că publicul și-a dorit foarte mult treaba asta și lucrurile au evoluat în sensul ăsta", a spus George Ivașcu pentru unica.ro.

Întrebat dacă o vede făcând o carieră în actorie, acesta a mai spus: "Categoric, adică ar fi și păcat, aș putea spune, după o reușită a unui rol, ceilalți producători sau regizori să nu fie interesați de prestația unui actor care deja a demonstrat public că poate fi profesionist și convingător în fața publicului."

Ultimul sezon al serialului Clanul a avut premiera pe 18 februarie, la PRO TV. "Este cel mai plin de acțiune din toate sezoanele, mai mult de atât, chiar noi am fost surprinși de fiecare dată când citeam scenariul și ziceam imposibil, nici nu mă gândeam că poate să meargă până acolo, fie acțiunea, fie personajele", a spus George Ivașcu pentru emisiunea Vorbește lumea.

Despre serialul Clanul

Serialul Clanul este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău.

Producătorul creativ al serialului este Anghel Damian, iar distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu, George Ivașcu și mulți alții. 

Vezi și:  De ce a divorțat George Ivașcu. Actorul a aflat din presă de intenția fostei sale soții: "Ultima prioritate pe agendă era familia" 

"Cum e să fiu tată am înțeles". Regizorul Laurențiu Damian, socrul lui Theo Rose, planuri mari pentru nepotul lui, Sasha

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel