Nu e loc pentru asimptomatici. Testări în farmacii. Streinu Cercel: Suntem pe front în momentul de față
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Profesorul Adrian Streinu-Cercel susține că oamenii ar trebui să aibă posibilitatea de a se testa și în farmacii, iar cei asimptomatici să fie tratați la domiciliu. 

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a intervenit în această seară în direct la România TV unde a fost întrebat cât de bună este măsura potrivit căreia persoanele asimptomatice şi cele care prezintă forme uşoare de COVID să fie tratate la domiciliu, deoarece spitalele nu mai fac faţă numărului de cazuri.

"E o măsură ok, în momentul de față nu mai putem să acordăm servicii celor care sunt asimptomatici. Suntem pe front în momentul de față. O să vină sărbătorile de iarnă și vom avea foarte multe cazuri din afară. În momentul de față, dacă vrem să ieșim din această chestiune ar trebui să dăm prin farmaciile cu circuit deschis posibilitatea oamenilor să se testeze. Noi nu mai putem la nivel de spitale să facem toate testele posibile și imposibile. Oamenii sunt conștienți și grijulii cu sănătatea lor", a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel