Data publicării:

Nu doar Amalia Bellantoni este profesoară, ci și Oana Roman!

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Roman
Sursa foto: Facebook Oana Roman
Nu doar Amalia Bellantoni este profesoară, ci și Oana Roman!

Oana Roman a descoperit o nouă pasiune, iar anunțul pe care l-a făcut recent în mediul online este cel puțin surprinzător! Vedeta a acceptat un post de profesoară la o școală privată din zona Pipera, unde învață și Isabela, fiica sa.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, printre altele, că îi va învăța pe cei mici, în cadrul unei activități extracurriculare, bunele maniere și absolut tot ce ține de astfel de reguli. 

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare (...)

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit Antena Stars.

În mai multe rânduri, de-a lungul timpului, Oana Roman a fost criticată pentru anumite aspecte care țin de bunele maniere. De exemplu, pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer, Oana Roman a ajuns, din nou, să fie în amuzamentul internauților după ce a fost surprinsă, într-o filmare, lingându-și degetele de ciocolată, apoi servind felii de tort celor prezenți la ziua de naștere a fiicei sale. 

De asemenea, la un moment dat, spunea că o femeie nu ar trebui să stea picior peste picior. Imediat după, un internaut i-a preluat postarea pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer, unde a atașat și câteva fotografii cu Oana Roman stând fix cum spunea ea că nu este corect, și anume picior peste picior.

VEZI ȘI: Scrisoarea unor părinți pentru ca Amalia Bellantoni să fie mutată de la Școala Belciugatele: A obținut nota 5.2 la examenul de preluare a postului - https://www.dcnews.ro/scrisoarea-unor-parinti-pentru-ca-amalia-bellantoni-sa-fie-mutata-de-la-scoala-belciugatele-a-obtinut-nota-5-2-la-examenul-de-preluare-a-postului_929893.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel