Data publicării:

Novak Djokovic, audiere live video. Dan Negru, comparație cu cel mai urmărit proces din istorie

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dan Negru a comentat procesul lui Novak Djokovic.

Realizatorul TV a făcut o comparație cu cel mai urmărit proces din istorie, care a fost tot al unui sportiv: OJ Simpson, în 1995

„Procesul lui Djokovic e preluat acum live in toată lumea. În lume, cel mai urmărit proces din istorie a fost tot al unui sportiv: OJ Simpson în 1995. 180 milioane de telespectatori au așteptat verdictul dacă sportivul și-a ucis sau nu soția. In ziua verdictului, o treime din fabricile americane si-au intrerupt activitatea si strazile din marile orase americane s-au golit.

Procesul nu a fost despre cine a omorât-o pe soția lui O.J. ci despre lupta rasială dintre albi și afro-americani. Albii îl considerau vinovat pe când ceilați îi luau apărarea. Tot așa cum procesul lui Djokovic de acum nu e doar despre tenis”, a scris Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: Novak Djokovic, proces, audiere live. Mircea Badea: E păcatul lui numărul 1 / video

UPDATE: Novak Djokovic, audiere video. A începutul procesul. Oamenii au ieșit în stradă în așteptarea deciziei / video

Avocaţii guvernului australian scot în evidenţă faptul că tenismanul sârb nu "este vaccinat"

Guvernul australian a subliniat, duminică, că liderul mondial al tenisului Novak Djokovic "nu este vaccinat împotriva Covid-19" şi consideră că bătălia sa juridică pentru a a rămâne în Australia este sortită eşecului, în ajunul analizării recursului său, informează AFP.

Într-un raport de concluzii de 13 pagini, publicate duminică, înaintea audierii de luni dimineaţă, avocaţii guvernului australian scot în evidenţă faptul că tenismanul sârb nu "este vaccinat".

În cadrul unei audieri publice prevăzută pentru luni dimineaţă, la ora locală 10:00 (23:00 GMT), judecătorul federal Anthony Kelly trebuie să examineze recursul liderului mondial, care a făcut călătoria pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, care debutează pe 17 ianuarie.

VEZI ȘI: Djokovic ar putea fi expulzat din Australia, chiar dacă instanţa decide în favoarea sa. Guvernul Australiei: Nu i-a garantat nimeni intrarea

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel