Noul "Burlac" către Cătălin Botezatu: "Nenorocitule...". Vezi ce a urmat
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
burlacul_4
burlacul_4

Filmări cu scântei pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1. Bogdan Vlădău, "Burlacul" celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelaşi nume, enervat de reproșurile și acuzele aduse de prietenul său, Cătălin Botezatu, ar fi ripostat, aruncându-i în față designerului că este un "nenorocit". Lucrurile au degenerat și de la vorbe grele, aruncate la mânie, s-a ajuns la lovituri în faţă, scrie libertatea.ro.

În pofida faptului că o prietenie veche îi leagă pe Cătălin Botezatu și pe Bogdan Vladău, tensiunea acumulată în timpul filmărilor pentru noul sezon al emisiunii “Burlacul” a explodat în spatele camerelor de filmat.

Enervat că Vlădău nu e de fel prea stilat, aşa cum cere scenariul producţiei, Bote l-a acuzat că boicotează show-ul. Nici "Burlacul" nu s-a lăsat mai prejos și l-a acuzat pe designer că îl discreditează în faţa concurentelor.

Bogdan a crezut că această emisiune este momentul lui de glorie, aşa că s-a comportat cât se poate de firesc, însă nimic din ce a făcut nu a fost pe gustul lui Cătălin.

Ulterior, în camera de hotel unde au avut loc filmările, scandalul a escaladat între cei doi bărbați.

Potrivit unei concurente, aflate în încăperea alăturată, Bogdan Vladău ar fi urlat la Cătălin Botezatu: “Nenorocitule, m-am săturat de insinuările tale şi de jocurile pe care le faci ca să ieşi în evidenţă”.

Nici designerul nu s-a lăsat intimidat și a ripostat la fel de agresiv. Se pare că schimbul de replici între Botezatu și Vladău a degenerat într-o adevărată bătaie, motiv pentru care cei doi au avut nevoiie de machiaj suplimentar pentru a ascunde urmele altercației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel