Noua tendință de fițe a lenjeriei intime. Designer: Istoria și viața tinerilor de astăzi. Nu suntem bine
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Care este cea mai nouă tendință în materie de lenjerie intimă prezentată la NY Fashion Week.

După blugii cu pete de urină și tricourile sau puloverele  găurite ce păreau mâncate de molii, când credeam că nimic nu ne mai poate uimi în materie de tendințe ale modei de fițe, iată că vestea vine de la New York.

Mai exact de la Săptămâna Modei de la New York, unde un celebru designer a prezentat colecția primăvară/vară 2024, în care a inclus, în premieră, și lenjerie intimă. Însă nu una tradițională, ci una care să atragă atenția atât pe celor de pe lângă podium, ci și publicului larg.

În colecția New Life, designerul Willy Chavarria, a prezentat o pereche de boxeri care erau vizibil murdari, cu pete gălbui și zdrențuite.

Efectul este unul de uzură considerabilă: sunt chiloți pătați și cu găuri, ca și cum ar fi fost purtați ani și ani de zile, scrie Fan Page.

Chiloții rupți, ”simbolul vulnerabilității”

Potrivit sursei menționate, designerul a explicat care este raționamentul care a dus la realizarea acestei alegeri. 

”A existat o poveste în tot spectacolul și o parte din această poveste era despre istoria și viața tinerilor de astăzi. Despre lenjeria intimă, ea reprezintă un pic cum suntem noi acum: este dezordonată și ruptă, pentru că nu suntem bine”, a  declarat Willy Chavarria. Mai mult decât atât, întreaga sa colecție este un omagiu adus ”rădăcinilor sale, familiei sale”.

”Îmi văd membrii familiei mele, îmi văd unchii, îmi văd mătușile. Îmi văd verișorii în acel spectacol, sunt look-uri care îl reprezintă literalmente pe bunicul meu: pantaloni, tricou deschis și o pălărie care pute, pentru că a lucrat toată ziua.

Categoric, pălăriile sunt o referință la ceva ce a purtat bunicul meu, tatăl meu, toți oamenii din familia mea. Ideea a venit de la munca lor pe câmp”, a mai spus Chavarria.

Potrivit designerul, chiloții uzați sunt ”un simbol al vulnerabilității noastre, sunt o expresie a vieților noastre încurcate, în care riscăm să fim absorbiți într-un vârtej în care ajungem să ne pierdem, fără să ne recunoaștem”.

Citește și: Blugii care au ca design pete de urină s-au vândut ca pâinea caldă. Prețul? 800 de dolari perechea / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel