Urmărește emisiunea live
Noua Sultană Hurrem are cancer la sân
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp

Actriţa Vahide Gordum, care o va interpeta pe sultana Hurrem mai bătrână cu 15 ani, este o adevărată luptătoare şi în viaţa reală. În urmă cu aproape doi ani, Vahide a fost diagnosticată cu cancer la sân, motiv pentru care şi-a petrecut o perioadă îndelungată prin spitale.

"În urmă cu doi ani, am fost diagnosticată cu cancer la sân şi timp de şase luni am făcut chimioterapie", a dezvăluit actriţa, potrivit enational.ro.

Vahide a dezvăluit faptul că a izbucnit în lacrimi atunci când a trebuit să se radă în cap. "Mi-a fost greu, dar am decis să nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut sa le spun că sunt suntem mai puternice decât orice, chiar şi decât boala", a povestit Vahide, care şi-a efectuat ultimul control medical în urmă cu câteva săptămâni. Din fericire, medicii i-au spus că boala este acum de domeniul trecutului.

Actriţa a înlocuit-o pe Meryem Uzerli din serialul "Suleyman Magnificul", după ce aceasta a clacat din cauza oboselii şi a plecat să se trateze în Germania, de unde nu s-a mai întors. Producătorii au fost nevoiţi să modifice scenariul în ultimele episoade ale sezonului al treilea. Acţiunea a fost mutatî peste 15 ani, iar noua Hurrem, îmbătrânită, apare începând cu episodul 103.

Vahide Gördüm (48 de ani) este o cunoscută actriţă de teatru şi film, originară din Izmir, Turcia. Ea este căsătorită cu coleg de breaslă, Altan Gördüm şi au împreună o fiică pe nume Alize, în vârstă de 19 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel