Nou-născut aruncat în toaletă de mamă, salvat din canal - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un bebeluș a trecut printr-o experiență cruntă care i-ar fi putut curma viața chiar înainte de a începe.

Acesta a fost aruncat în toaletă la scurt timp de la naștere de chiar cea care i-a dat viață. Un trecător a auzit dintr-un canal țipetele unui copil, imediat alertând autoritățile. Salvatorii bebelușului au scos capacul de la canalizare, găsindu-l pe micuț, un băiețel, cu fața în sus, înconjurat de apă, scrie Mirror.

„A fost o cursă contra-cronometru deoarece oricine ar fi putut să tragă apa la toaletă, iar bebelușul s-ar fi putut întoarce cu fața în jos și îneca în apa murdară. De asemenea, nu am vrut nici să strivim conducta pentru că am fi putut să îl rănim sau chiar ucidem pe copil. Așa că a trebuit să folosim mai multe ustensile pentru a reuși să îl aducem spre ieșire și apoi să îl tragem de acolo”, a explicat Li Zhi, șeful departamentului de pompieri din provincia chineză Shaanxi.

„Încă avea cordonul ombilical atașat și era evident că a fost tăiat într-un mod greșit”, a adăugat acesta.

Poliția a început căutarea mamei copilului, aceasta nefiind însă prima dată când o femeie recurge la o astfel de metodă pentru a scăpa de un bebeluș nedorit.

Băiețelul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost curățat și hrănit. Doctorii au spus că este perfect sănătos și nu se află în niciun pericol, dat fiind modul în care „a făcut primii pași în viață”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel