Nottingham Forest - Manchester City. Arsenal se bucură după ce 'pădurarii' i-au încurcat pe 'cetățeni' la ultima fază
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Premier League. Liverpool, instrucție cu Bournemouth pe Anfield / Manchester City a răsturnat tabela cu Crystal Palace - Foto Pexels
Premier League. Liverpool, instrucție cu Bournemouth pe Anfield / Manchester City a răsturnat tabela cu Crystal Palace - Foto Pexels
Meciul dintre Nottingham Forest și Manchester City s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa cu numărul 24 din Premier League.

Jucătorii lui Nottingham Forest, porecliți 'pădurarii' i-au egalat pe 'cetățenii' din Manchester la ultima fază a meciului, scor final 1-1.

În urma acestei remize, Manchester City ajunge din nou pe locul 2 în clasamentul din Premier League, cu 52 de puncte, la două lungimi distanță de liderul Arsenal.

Arsenal, victorie cu Aston Villa

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Aston Villa a condus cu 1-0 şi 2-1 pe Arsenal Londra, iar la finalul timpului regulamentar scorul era egal. Golurile gazdelor au fost opera lui Ollie Watkins (minutul 5) şi Coutinho (31).

Arsenal a punctat prin Bukayo Saka (16), Oleksandr Zincenko (61), Emiliano Martinez (90+3 - autogol) şi Gabriel Martinelli (90+7).

Vezi și - Faza zilei! De ce s-a urcat un grup de suporteri pe o dubă pentru a urmări Oxford United - Arsenal în Cupa Angliei / Foto - Video

Un grup de fani ai echipei Oxford United s-a urcat pe o dubă, pentru a urmări gratuit meciul echipei lor din Cupa Angliei împotriva lui Arsenal, disputat pe terenul echipei din liga a 3-a.

Mai mult, când meciurile s-au jucat cu porțile închise din cauza Covid, mulți fani și-au luat responsabilitatea să își vadă prin orice mijloace favoriții și să se cațere pe dubele și mașinilor lor aflate în proximitatea stadionului de mai mici dimensiuni, scrie Daily Star. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel