Noi informații în cazul actriței Gabriela Dorgai, ucisă în 2014. Ce au aflat anchetatorii, la opt ani de la crimă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Donald Tong)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Donald Tong)
Un bărbat din Satu Mare este suspectat că ar fi ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai. El a intrat în atenția anchetatorilor după ce a fost arestat pentru că şi-a abuzat fiica.

Gabriela Dorgai, actriţă la Teatrul de Nord din Satu Mare, a fost ucisă în toamna anului 2014, fiind găsită pe malul râului Someş. Atunci, anchetatorii au întocmit un portret-robot pe baza informaţiilor obţinute de la martori, însă abia la începutul acestui an, un bărbat din Satu Mare a fost arestat preventiv, după ce fiica sa a povestit că a abuzat-o de mai multe ori în ultmii doi ani, potrivit Antena 3.

Anchetatorii au descoperit că, atunci când actriţa Gabriela Dorgai a fost ucisă, suspectul lucra ca agent de pază, iar ulterior, după crimă, şi-a dat demisia şi a plecat în străinătate. În urmă cu doar câţiva ani, acesta s-a întors acasă, iar la începutul acestui an a fost reţinut şi arestat pentru viol şi incest. Totul s-a aflat după ce fiica sa, acum în vârstă de 17 ani, a mers la Poliţie, unde a depus plângere, la îndemnul iubitului său. 

”La data de 5 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, de către o tânără, de 17 ani, din Craidorolț, cu privire la faptul că ar fi fost constrânsă, în repetate rânduri, de tatăl său, să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate de tânără, se confirmă. Bărbatul, de 48 de ani, din Craidorolț, este cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție de Județean Satu Mare", au anunţat poliţiştii din Satu Mare, după ce bărbatul a fost arestat preventiv.

Poliţiştii i-au prelevat probe ADN pe care le vor compara cu cele prelevate de sub unghiile actriţei ucise. Un suspect al crimei a fost chiar fostul soț al femeii, care a mărturisit că a fost audiat atunci în legătură cu fapta odioasă.

"Nu au aflat nimic despre criminal. Chiar dacă este liber, nu mă tem. Nu îmi este frică. Am fost suspectul numărul unu pentru ei. Am dat declaraţii. Aveam o relaţie foarte bună cu ea. În ultima vreme vorbeam şi ţineam legătura foarte mult", povestea el în urmă cu mai mulți ani, potrivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel