România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 20 oct, 09:56
Noi documente îl pun în ȘAH MAT pe Joe Biden. FBI refuză să comenteze
Joe Biden
Încep să apară noi dovezi privitoare la fiul candidatului democrat la președinția SUA, Joe Biden. Iată ce a făcut acesta.

Mai multe documente, obținute de Fox News, par să arate semnătura lui Hunter Biden pe hârtiile de la atelierul de reparații de computere din Delaware, unde fiul fostului vicepreședinteal SUA, Joe Biden, ar fi aruncat un laptop care conținea e-mailuri legate de relațiile sale comerciale în străinătate. Presupusul document, semnat deHunter Biden, detaliază lucrările de reparații care urmau să fie efectuate pe trei laptopuri MacBook Pro la „The Mac Shop” din Wilmington, Delaware. În afară de semnătură, documentele notează numele lui Biden în secțiunea „factura către” pentru un cost de 85 de dolari (vezi documentele AICI). 

Dovezile suplimentare obținute de Fox News includ documentele FBI, care detaliază interacțiunile biroului cu John Paul Mac Isaac, proprietarul „The Mac Shop”, care a raportat conținutul laptopului autorităților, după cum a scris pentru prima dată New York Post.

 

FBI a refuzat să comenteze situația

 

Isaac a primit o citație pentru a depune mărturie în fața Curții Districtuale a SUA, pe 9 decembrie 2019. O pagină afișează ceea ce par a fi numere de serie pentru un laptop și un hard disk luat în posesie. Până în prezent, biroul FBI și procurorul american din Delaware au refuzat să comenteze public situația.

Tranzacțiile comerciale din străinătate au fost reexaminate săptămâna trecută, când New York Post a publicat e-mailuri între Biden și asociații din China și Ucraina. Un e-mail, datat 13 mai 2017, și obținut de Fox News, include o discuție despre „pachete de remunerare” într-o afacere cu un CEFC China Energy Co., aflat acum în faliment. E-mailul a apărut pentru a-l identifica pe Hunter Biden drept „președinte/vicepreședinte în funcție de acordul cu CEFC.”

Echipa de campanie a democratului a negat faptul că Joe Biden sau Hunter Biden s-ar fi angajat în orice acțiune ilegală, potrivit FoxNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro