Noi audieri în cazul de la Caracal. Familia, colegele și prietenul Luizei, chemați de DIICOT
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Luiza și bunicii
Luiza și bunicii
Mama Luizei Melencu a vorbit despre noile audieri din cazul de la Caracal.

Conform România TV, este o decizie de ultimă oră venită de la anchetatori, care presupune noi audieri din partea familiei Luizei, a colegelor și ale iubitului fetei.

Aceștia au mai fost audiați și în urmă cu o lună, tot la Craiova, acolo unde vor avea loc din nou audierile, luni dimineața. 

Toți au fost chemați de reprezentanții DIICOT. La audiere vor participa atât polițiști din Caracal, procurori DIICOT Craiova, dar și un reprezentat al structurii centrale DIICOT.

Ce spune mama Luizei

"Luni suntem citați și noi, eu, mama și tatăl meu. Suntem citați și noi, toată familia. Vom merge împreună cu prietenul Luizei, o să mergem personal toți patru pentru că deja am primit informații, încă de ieri, că o să fim citați, la Craiova, la ora 10:00. Ne-a sunat cineva de la Craiova, domnul Barbu ne-a sunat. Ne-a sunat și ne-a spus că suntem citați. Eu și mama suntem de vreo două zile anunțate, iar astăzi m-a sunat și prietenul Luizei și mi-a spus că este și el citat. Vreau să pun o întrebare, dacă tot se zice de Luiza, eu aș fi vrut să aflu și tot nu se află adevărul ăsta. În momentul în care fiica mea a dispărut, de pe 14 aprilie, până pe 5 iunie, până dosarul a ajuns la DIICOT, vreau să știu aceste structuri care s-au ocupat de acest dosar, de pe 14 până pe 5, ce s-a făcut pentru acest dosar în timpul ăsta?", a declarat Monica Melencu, mama Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel