Nicușor Dan: Adrian Criţ este noul director al STB
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Criț
Adrian Criț
Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că Adrian Criţ este noul director al Societăţii de Transport Bucureşti, iar tot luni şi-a început activitatea noul Consiliul de administraţie al STB.

"Începând de azi este în funcţie noul Consiliu de Administraţie şi noul director al STB, o să începem săptămâna asta negocierea între Primărie, ADI şi STB pentru contractul de delegare pe 10 ani, sper, şi în acest contract de delegare vreau să introducem şi sancţiuni şi bonificaţii pentru respectarea acestui orar (al mijloacelor de transport în comun - n.r.).

Deci bucureştenii au fost mult timp văduviţi de un transport public curat şi eficient, vreau ca nivelul de satisfacţie faţă de acest serviciu să crească şi, în momentul în care nivelul de satisfacţie va creşte, în mod transparent cu bucureştenii vom putea discuta de modificări de tarife. Asta e viziunea mea în momentul ăsta. (...) Noul director al STB este domnul Criţ, Adrian Criţ", a declarat edilul general, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB, potrivit  Agerpres.

El a estimat că Bucureştiul ar putea avea parte de noi tramvaie în vara anului viitor. În opinia sa, în cazul în care "fosta administraţie nu s-ar fi încăpăţânat să dea în mod nelegal contractul firmei din Turcia", bucureştenii ar fi putut beneficia deja de noile mijloace de transport în comun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel