Nicușor Dan, respect pentru Ludovic Orban: Are două-trei mari merite
Nicușor Dan îi poartă respect lui Ludovic Orban
Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, a spus că are un respect deosebit pentru Ludovic Orban, într-un moment în care locul său din fruntea Partidului Național Liberal este disputat.

„În opinia mea, Ludovic Orban are două-trei mari merite. Primul este că a stabilizat partidul în anul 2017, când era într-un oarecare dezechilibru. Doi, că a reușit să dea jos guvernul Dăncilă. Să ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu un guvern PSD. Și trei, că a contribuit decisiv ca Bucureștiul să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el ca om politic”, a transmis Nicușor Dan, la Digi 24.

Întrebat dacă poziția sa va fi afectată de eventualitatea plecării lui Orban de la șefia PNL, acesta a răspuns: „Eu am o relație foarte corectă... am făcut o campanie electorală împreună cu Partidul Național Liberal. Am o relație foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizația București și în special cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul acesta nu o să se schimbe”.

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 18 ian, 21:28
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro