Niculina Stoican, ENERVATĂ de Natanticu. Schimb de replici la TV: Afară, RUȘINE! Nu-l pot suporta! / Se vede că sunteți olteancă! Nu dați!
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 01 dec 2021, 18:58
WhatsApp
Actorul Cosmin Natanticu a enervat-o la culme pe Niculina Stoican. De la ce a pornit totul și ce replici dure i-a aruncat cântăreața de muzică populară.

Antena 1 a avut o mulțime de emisiuni speciale pentru publicul său, de la "Chefi la Cuțite – Asia Express gătește", până la "Râzi cu Roast". 

Emisiunea "Râzi cu Roast" a adus în fața publicului vedete și comedianți și momente geniale care au stârnit amuzamentul tuturor. Cu toate acestea, dintre toate momentele, unul a adus momente tensionate.

Este vorba despre numărul de stand-up comedy al actorului Cosmin Natanticu, ale cărui glume au enervat-o la culme pe interpreta de muzică populară Niculina Stoican.

Cosmin Natanticu, fostul concurent de la ”Asia Express”, a venit cu glume despre Oltenia, însă momentul s-a transformat într-un dialog amuzant și tensionat între actor și Niculina Stoican, după ce interpreta de muzică populară a intervenit în roast-ul comediantului. 

G Ad:

Cântăreața l-a întrerupt de mai multe ori pe Cosmin Natanticu, s-a strâmbat la glumele sale și chiar a strigat: "Rușine" și "Ieși afară!".

Cosmin Natanticu nu a băgat de seamă intervenția Niculinei Stoican și a continuat să își prezinte numărul de roast la Antena 1.

Iată o parte din schimbul de replici dintre Cosmin Natanticu și Niculina Stoican:

Cosmin Natanticu: Ești oltean dacă pentru tine știința este o echipă de fotbal sau când simpla ta prezență răstoarnă căruța!

Niculina Stoican: Afară!

Cosmin Natanticu: Cum afară? Abia am intrat, stați puțin! Oltenii sunt ăia care mai întâi sar la bătaie și apoi află de ce.

Niculina Stoican: Nu știu ce să zic!

"Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!", a strigat Niculina Stoican.

Cosmin Natanticu: Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc! Stați așa să-mi iau și eu banii și apoi puteți să vorbiți!

La finalul momentului, Niculina Stoican l-a aplaudat ironic pe Cosmin Natanticu, iar comediantul a simțit că trebuie să ofere o altă replică.

"Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular", a completat actorul.

Nici Niculina Stoican nu s-a lăsat și a replicat: "Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci! Umorul a fost un pic prea pișcător, ca să-l poată suporta o olteancă!".

Cosmin Natanticu: Gata, doamna Niculina, nu dați! Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro