Nicolai, ironie țintită către Iohannis: Demisia. Eu o aștept
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Norica Nicolai
Norica Nicolai
Norica Nicolai, cea care deschide lista ALDE la europarlamentare, a lansat, în cadrul dezbaterii de la DC News, o întrebare pentru preşedintele Klaus Iohannis. 

Norica Nicolai a lansat o întrebare pentru preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul dezbaterii la care participă liderii principalelor formaţiuni sau alianţe care participă la alegerile europarlamentare.  Întrebată de la ce rezultat se poate spune că românii nu sunt de acord cu PSD şi trebuie ca PNL să acţioneze pentru a schimba Guvernul - aşa cum a sugerat Klaus Iohannis, Norica Nicolai a lansat o întrebare către preşedintele Iohannis. 

"Am o întrebare pentru domnul Iohannis şi i-o lansez: dacă partidul domniei sale nu va câştiga alegerile şi a pus această întrebare, a făcut publică această opinie naţiunii, îşi dă demisia dacă partidul pe care îl susţine în aceste alegeri nu câştigă acel scor? Pentru că este clar că populaţia va susţine în continuarea coaliţia PSD-ALDE. Dacă scorul electoral, în 26 mai, confirmă susţinerea pentru această coaliţie este normal ca preşedintele, ca orice om decent în politică, ar trebui să-şi prezinte demisia. Eu o aştept pentru că sunt convinsă că această coaliţie va primi votul românilor, pentru că românii au şi motive să ne voteze", a declarat Norica Nicolai.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel