Nicolae Stanciu a devenit campion al Chinei cu Wuhan Three Towns
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Stanciu e încrezător înaintea meciului cu Israel: Suntem într-un moment bun, am progresat
Stanciu e încrezător înaintea meciului cu Israel: Suntem într-un moment bun, am progresat
Fotbalistul român Nicolae Stanciu a devenit campion al Chinei cu echipa Wuhan Three Towns, vineri, după ce adversara Tianjin Jinmen Tigers a declarat forfait pentru partida din ultima etapă a Superligii (CSL), transmit Xinhua şi EFE. 

Cele două formații trebuiau să se înfrunte sâmbătă, dar clubul din Tianjin a anunţat că nu poate disputa meciul din motive de sănătate a jucătorilor (infectaţi cu Covid-19).

Wuhan Three Towns, nou-promovată în Superligă, a câştigat titlul la golaveraj (cinci goluri în plus) în faţa rivalei Shandong Taishan (78 de puncte fiecare), care nu va juca nici ea în ultima etapă, adversara Beijing Guoan anunţând forfait din aceleaşi motive ca Tianjin Jinmen Tigers.

Wuhan Three Towns venea după două promovări consecutive, câştigând anterior titlurile de campioană a Ligii a II-a (2020) şi a Ligii I (2021), înainte a promova în Superligă.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de spaniolul Pedro Morilla, cu 10 goluri marcate şi 11 pase decisive. Wuhan Three Towns dă şi golgheterul campionatului, brazilianul Marcao, cu 27 de goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel